Zaalverhuur

De Nieuwe Liefde is een plek waar onverwachte ontmoetingen plaatsvinden. De prachtige lichte vide verbindt de verdiepingen met elkaar en is het kloppend hart van de locatie.

De Nieuwe Liefde biedt een diversiteit aan mogelijkheden; zakelijke evenementen, congressen, vergaderingen maar ook huwelijken en diners. Hierdoor is de verscheidenheid in opdrachtgevers groot en ontvangen wij gasten binnen diverse segmenten.

Met het huren van onze zalen voor uw evenement financieren wij onder meer onze publieksprogrammering. Wij maken programma’s op het gebied van filosofie, poëzie, maatschappij, religie en politiek. Bekijk hier de plattegrond van ons gebouw.

Het gebouw

In de oorspronkelijke architectuur werden neorenaissance en art deco stijlkenmerken verwerkt. In 2010 is het gehele pand verbouwd door Wiel Arets Architects en heeft het een moderne en inspirerende uitstraling gekregen. Originele aspecten als de karakteristieke glas-in-loodramen zijn daarbij wel behouden gebleven.

De 6 veelzijdige zalen zijn inzetbaar voor kleine en grote evenementen tot 375 personen. Van productpresentatie tot congres of huwelijksceremonie, het pand en de zalen zijn eenvoudig om te toveren naar de sfeer van uw evenement. Iedere zaal is ingericht met designmeubilair en is rolstoeltoegankelijk.

Met veel daglicht en glas-in-lood-werk ademt De Nieuwe Liefde een betoverende sfeer.

Catering bij uw evenement

In de keuken van De Nieuwe Liefde volgen we de seizoenen. Seizoensproducten zijn immers mooi, lekker en duurzaam. Wij verzorgen met liefde een lunch, borrel of diner voor uw gasten. Ook voor specifieke wensen kunt u uiteraard bij ons terecht, wij maken graag een voorstel op maat.

Wij werken uitsluitend met verse en waar mogelijk biologische ingrediënten. De Nieuwe Liefde werkt graag mee aan een betere wereld en wij zijn trots op onze eerlijke catering.

Lees ook onze Banquetingmap

Ervaringen van onze opdrachtgevers

“Mooi en representatief gebouw, professioneel, zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Het is prettig dat er meegedacht wordt in de voorbereiding en tijdens het event zelf. Extra gasten? Geen probleem. Technisch probleem? De technicus weet raad. Iets uitgelopen met het programma? De bitterballen stonden klaar toen we aan de borrel begonnen. Wat mij betreft een absolute aanrader. Voor een volgend event zou De Nieuwe Liefde zeker weer in aanmerking komen!” 

Kick-off meeting
Amsta

“In alle opzichten een toplocatie voor ons event met 7 workshops en 1 masterclass. Een unieke sfeer, prachtige zalen die ook nog eens heel goed bereikbaar zijn en personeelsleden die heel behulpzaam en professioneel zijn. Wij komen graag terug!” 

Bedrijvige vrouwen
Bedrijvige vrouwen werkt!
Deel je ervaringen met De Nieuwe Liefde

Wilt u alvast een kijkje nemen op onze locatie?

Doe de virtuele tour. Met behulp van de muis of pijltjes toetsen kunt u door ons pand navigeren.

Bereikbaarheid & routebeschrijving

De Nieuwe Liefde ligt in het centrum van Amsterdam (Oud-West) en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

De bereikbaarheid met de auto is goed, parkeergelegenheid voor kleine groepen is er in de straat (openbaar parkeren) of voor grote groepen in de Q-park aan de Marnixstraat of de parkeergarage op het Bellamyplein (beiden op loopafstand).

Download hier de Routebeschrijving naar De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde is lid van

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen u van harte uit voor een locatiebezoek, zodat u zelf kunt ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt”

De Nieuwe Liefde

team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer