Terug naar zaaloverzicht

Koorzaal

Een zaal met bijzondere ambiance in de nok van het pand.

Het uitzicht vanuit de Koorzaal is prachtig. Door origineel glas-in-loodwerk kijkt u uit over het water van de Da Costakade. Er hangen bijzondere kunstwerken van Walter van Oel en er is ook een vleugel aanwezig. De zaal is tevens voorzien van theaterlichten, een geluidsinstallatie en een beamer. Uitermate geschikt voor workshops, vergaderingen, plenaire presentaties, lezingen en zelfs kleine theatervoorstellingen of een fotoshoot. Wanneer u toe bent aan frisse lucht kunt u gebruik maken van ons dakterras op dezelfde verdieping.

3e Verdieping 75 M2
Theater
70 P
Carré
40 P
U-vorm
30 P
Cabaret
40 P

Faciliteiten

De Koorzaal beschikt over onderstaande faciliteiten. Er is een technisch team met ruime ervaring beschikbaar dat u graag assisteert waar nodig. Wensen op maat of uitbreiding zijn uiteraard ook mogelijk.

Theater- / vergaderopstelling X Katheder met microfoon X
Beamer X WIFI X
Laptop X Daglicht en mogelijkheid tot verduistering X
Geluidsinstallatie X

Catering

De Nieuwe Liefde werkt graag mee aan een betere wereld en wij zijn trots op onze eerlijke catering. Wanneer u de Koorzaal gebruikt als plenaire ruimte raden wij u aan de Foyer te reserveren voor de catering momenten. 

Onze arrangementen leest u in de Banqueting map. Maar ook voor specifieke catering wensen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen u van harte uit voor een locatiebezoek, zodat u zelf kunt ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt”

De Nieuwe Liefde

Team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer

Doe de virtuele tour