Terug naar zaaloverzicht

Huwelijk

‘Beloof je geliefde oneindige liefde in officiële trouwlocatie De Nieuwe Liefde’

Trouwen in De Nieuwe Liefde in Amsterdam Oud-West is trouwen op een stijlvolle en betoverende monumentale locatie met een rijke geschiedenis èn een bijzondere naam. Ons personeel heeft veel kennis van het pand aan de Da Costakade in Amsterdam. Graag denken we mee over de invulling van jullie huwelijk. Een rode loper in de hal, bloemen in de ruimtes, een prosecco buffet, een discobol, alles geheel in de gewenste sfeer.

Zowel voor de huwelijksceremonie, als voor de receptie, het diner en feest of juist een combinatie hiervan ontvangen wij u graag in De Nieuwe Liefde. Om de sfeer zelf te proeven nodigen wij jullie graag uit voor een locatiebezoek.

Een stukje geschiedenis

Het monumentale pand aan de Da Costakade in Amsterdam waarin De Nieuwe Liefde gevestigd is, heeft een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk is het pand begin 20e eeuw gebouwd als wijnpakhuis, totdat het in de jaren dertig van de vorige eeuw verkocht wordt aan de katholieke parochie. Vanaf dan staat het pand bekend als ‘Huize de Liefde’ en is het een bloeiende plek voor het actieve verenigingsleven in de verzuilde samenleving met onder andere een bioscoop en kapel. Het pand is dan al zeer populair voor trouwerijen, menig bruidspaar in Amsterdam stapte hier in het huwelijksbootje. 

Sinds 2013 is De Nieuwe Liefde benoemd als Huis der Gemeente van Stadsdeel West, en als officiële trouwlocatie derhalve geschikt voor jullie huwelijksdag!

De Nieuwe Liefde is een initiatief van Huub Oosterhuis en is in februari 2011 geopend door Koningin Beatrix.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen u van harte uit voor een locatiebezoek, zodat u zelf kunt ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt”

De Nieuwe Liefde

Team sales & events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer